Ha en trevlig sommar!

Studieprogrammet för läsåret 2014-15 kommer att finnas på vår webbsida fr.o.m. 8.8. Det delas ut till alla hushåll i Korsholm den 15.8 och fr.o.m. torsdag 21.8. kl. 17.00 kan du anmäla dig!

Vuxeninstitutet håller semesterstängt 23.6-30.7.2014
Vi önskar er en trevlig sommar och hälsar er välkommen till nya kurser och föreläsningar i höst.

Grattis till oss!

Grön Flagg-kommittén inom Natur och Miljö r.f. har på sitt möte 20.5.2014 beviljat Korsholms vuxeninstitut som första medborgarinstitut i Finland användarrätten till Grön Flagg som en utmärkelse för vårt högklassiga arbete för miljöfostran.

Välkommen till Korsholms vuxeninstitut!

Här på vår webbsida hittar du alltid aktuell information om våra kurser och föreläsningar.

För att kunna anmäla dig via webbsidan bör du skapa ett personligt användarkonto och fylla i dina kontaktuppgifter. I fortsättningen behöver du bara logga in, då finns dina kontaktuppgifter färdigt lagrade och du kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en e-postadress! Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in, lösenordet väljer du själv när du skapar kontot.

Du kan också lägga till familjemedlemmar, t.ex. barn eller make/maka, till ditt användarkonto och på så sätt ha ett gemensamt familjekonto med en och samma inloggning.

När du väl har skapat ett användarkonto kan du logga in, söka och anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats vid behov, se din personliga läsordning i kalendern samt sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.

Du har också möjligheten att ansöka om rabatt på webbsidan direkt när du anmäler dig.

Den som inte kan eller vill skapa användarkonto kan som tidigare anmäla sig genom att ringa eller besöka vuxeninstitutets kansli.
Till vissa föreläsningar och evenemang är det också möjligt att göra s.k. snabbanmälan på webbsidan utan att ha användarkonto. I sådana fall gäller kontant betalning på plats.

VÄLKOMMEN!