Tis. 11.11.2014

Ann-Luise Bertell, Ole Norrback, Bertel Nygård
kl. 19.00-20.30

Korsholms vuxeninstitut, Wasa Teater och Vasa arbis arrangerar gemensamt ett seminarium i anslutning till Wasa teaters föreställningar av Folkets dagblad, en pjäs baserad på Sjöströms produktion av serier.

Anmälan

Tis. 18.11.2014

Katarina Althin
kl. 19.00-21.30

Hej alla fantastiska kvinnor i närområdet! Stor, liten, gammal eller ung - under denna inspirerande och ”stiliga” tillställning lär vi oss alla att utveckla vår stil. Katarina Althin från Stilstudio Göteborg, också känd från SVT:s Go’kväll -där hon hjälpt människor med att förändra sin stil- är en van talare och uppskattad bloggare i tidningen Må bra.

Anmälan

Tis. 25.11.2014

Petra Krantz Lindgren
kl. 18.30-21.15

Föreläsningen tar upp frågor som :
- Hur skapar man förtrolighet och tillit i föräldra-barn-relationen så att barnen vill berätta om de utmaningar de möter i livet?
- Hur kan man hjälpa och stötta ett barn som har problem?
- Vad skall man säga för att barnet inte skall utbrista ”du fattar ju ingenting!”? Och vad skall man undvika att säga?

Anmälan
Katalog


Videoklipp med smakprov ur höstens kursutbud hittar du här

Välkommen till Korsholms vuxeninstitut!

Här på vår webbsida hittar du alltid aktuell information om våra kurser och föreläsningar.

För att kunna anmäla dig via webbsidan bör du skapa ett personligt användarkonto och fylla i dina kontaktuppgifter. I fortsättningen behöver du bara logga in, då finns dina kontaktuppgifter färdigt lagrade och du kan vid behov ändra dem och uppdatera din profil.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en e-postadress! Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in, lösenordet väljer du själv när du skapar kontot.

Du kan också lägga till familjemedlemmar, t.ex. barn eller make/maka, till ditt användarkonto och på så sätt ha ett gemensamt familjekonto med en och samma inloggning.

När du väl har skapat ett användarkonto kan du logga in, söka och anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats vid behov, se din personliga läsordning i kalendern samt sända meddelanden till kursledare och institutspersonal.

Du har också möjligheten att ansöka om rabatt på webbsidan direkt när du anmäler dig.

Den som inte kan eller vill skapa användarkonto kan som tidigare anmäla sig genom att ringa eller besöka vuxeninstitutets kansli.
Till vissa föreläsningar och evenemang är det också möjligt att göra s.k. snabbanmälan på webbsidan utan att ha användarkonto. I sådana fall gäller kontant betalning på plats.

VÄLKOMMEN!