Ilmoittautuminen

Kaikille kursseille ja luennoille tulee ilmoittautua ennakkoon. Kurssivalikoiman löydät kohdasta ”Etsi kursseja” tai ”Ilmoittautuminen”.

Käyttäjätili

Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa. Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla s-postiosoite. Juuri s-postiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään, salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, etsiä kursseja ja ilmoittautua niille, nähdä mille kursseille olet ilmoittautunut, peruuttaa kurssipaikkasi tarvittaessa, nähdä henkilökohtainen lukujärjestyksesi kalenterista sekä lähettää viestejä kurssin ohjaajalle ja opiston henkilökunnalle. On myös mahdollista hakea alennuksia heti sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et kuitenkaan halua luoda käyttäjätiliä, voit edelleen ilmoittautua tuttuun tapaan joko soittamalla kansliaan tai käymällä henkilökohtaisesti aikuisopiston kansliassa.

Pikailmoittautuminen

Joillekin luennoille tai tapahtumiin on mahdollisuus tehdä pikailmoittautuminen verkossa ilman käyttäjätiliä ja luennot maksetaan tuolloin käteisellä paikan päällä.

Huom!

  • Muista ilmoittautua hyvissä ajoin, pääsääntöisesti viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista ellei muuta mainita! Jos kurssille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoon ilmoittautuneita, sitä ei järjestetä lainkaan. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse.
  • Kurssin alkamisesta ei muistuteta erikseen. Otamme sinuun yhteyttä ainoastaan siinä tapauksessa, että kurssi peruuntuu tai aikataulu muuttuu.
  • Kun ilmoittaudut lukuvuosikurssille, ilmoittaudut samalla molemmille lukukausille. Jos haluat kuitenkin lopettaa kurssin lukukauden lopussa, täytyy sinun ilmoittaa siitä kansliaan.
  • Jos olet epävarma siitä, mikä kurssi sinun tulisi valita, ota yhteyttä opintosihteeriimme tai päätoimiseen opettajaamme.