Grundkurs i livsmedelshygien / Hygienpass

Lediga platser

Ja

Kursavgift

65,00 €

Lagstiftningen kräver att alla som i sitt arbete hanterar oförpackade, lätt förskämbara livsmedel har ett kompetensintyg (s.k. Hygienpass). Du behöver hygienpass om du ska jobba i t.ex. kafé, restaurang, storkök, kiosk, snabbmatsrestaurang, livsmedelsbutik eller fabrik som tillverkar livsmedel. Kursinnehåll: Grunderna i mikrobiologi och kontamination av livsmedel; Matförgiftningar och hygieniska arbetsmetoder; Personlig hygien; Renhållning; Egenkontroll; Lagstiftning.

Kurstid: 9.3 och 16.3.2020 kl. 18-20.45. Tentamen 23.3 kl. 18-19.
OBS! Till tentamen bör du ha med ID och bläckpenna! Kursavgiften inkluderar tentamen och intyg.

Lediga platser

Ja

Kurskod

001005

Kursavgift

65,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Susanna Strandback, Hanne Wilhelmsson

Tidpunkt

09.03.2020 - 23.03.2020

Dölj alla tidpunkter
Mån 09.03.2020 18:00-20:45
Mån 16.03.2020 18:00-20:45
Mån 23.03.2020 18:00-19:00

Tilläggsinformation

Mera info om Hygienpasset hittar du t.ex. här:
https://hygieniapassi.fi/swedish

Plats

Vuxeninstitutet - Korsholmssalen
Skolvägen 1, 65610 Korsholm