Prioritera rätt lätt - Bli målmedveten

Lediga platser

Ja

Kursbeskrivning

I den här föreläsningen lär David Stiernholm dig att prioritera rätt arbetsuppgifter. De flesta av oss jagar de bollar som är mest akuta, istället för att först göra det som är viktigt. Problemet är att vi inte har bestämt vad som är viktigt – vi spelar utan mål. Under denna handfasta föreläsning lär du dig sätta specifika, mätbara och tidsbestämda mål. Kaffeservering en halvtimme före föreläsningen.

Kurskod

000116

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

David Stiernholm

Tilläggsinformation

David Stiernholm jobbade tidigare som projektledare för ett stort handelsföretag. Han hade en fullspäckad kalender, men ingen koll. Den totala bristen på struktur fick honom att må dåligt och känna sig stressad. Han behövde en förändring och sökte efter en lösning.

Lösningen heter struktur.

Idag har han verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som gör honom effektivare, flexiblare och – faktiskt – lyckligare! David Stiernholm jobbar sedan 2004 som Struktör och hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Stiernholm har bl.a. skrivit böckerna Målmedveten: prioritera rätt och säg nej med gott samveta och Klart!: bli superstrukturerad på 31 dagar!

Tidpunkt

13.03.2018 - 13.03.2018

Tisdag 18:30-20:00

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Vuxeninstitutet - Korsholmssalen
Skolvägen 1, 65610 Korsholm