Grunderna i grönsaksfermentering
1 tillfälle
Onsdag kl. 18:00 - 20:30
Börjar 08.10.2025
Korsholm
Anmäl dig

Lär dig fermentera kål och rotsaker och laga dina egna mjölksyrade produkter att ta hem. Fermentering är en utmärkt metod för att ta tillvara grönsaker och som dessutom anses vara bra för vår tarmflora. Det är både trendigt och spännande med fermenterat som ger många nya smakupplevelser.
Ta med 1 eller 2 glasburkar (ca 1-2 l) med patentlock och gummiring.
Kostnad för råvaror ingår i kursavgiften.
Information
Kursnamn Grunderna i grönsaksfermentering
Kurskod 110815
Språk
Svenska
Startdatum 08.10.2025
Veckodag Onsdag
Tid 18:00 - 20:30
Lärare Sofia
Grynngärds
Anmälningstid
20.08.2025 17:00
Non-stop
Plats
Korsholms bildningscampus D150 Huslig kök Matildavägen 1 65610 Korsholm
Bildgalleri