Lagstiftningen kräver att alla som i sitt arbete hanterar oförpackade, lätt förskämbara livsmedel har ett kompetensintyg (s.k. Hygienpass). Du behöver hygienpass om du ska jobba i t.ex. kafé, restaurang, storkök, kiosk, snabbmatsrestaurang, livsmedelsbutik eller fabrik som tillverkar livsmedel. Kursinnehåll: Grunderna i mikrobiologi och kontamination av livsmedel; Matförgiftningar och hygieniska arbetsmetoder; Personlig hygien; Renhållning; Egenkontroll; Lagstiftning.
Kursen består av två kvällar med teori 28.3-4.4 kl. 18-20.30. Tentamen 11.4 kl. 18-19. OBS! Till tentamen bör du ha med ID och bläckpenna! Kursavgiften inkluderar tentamen och intyg.
Grundkurs i livsmedelshygien / Hygienpass
Lediga platser
Ja
Kursavgift
70,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
001016Kursavgift
70,00 €Kursspråk
SvenskaLärare
Caroline Holm, Susanna StrandbackAnmälningstid
12.12.2022 12:00 - Non-stopTidpunkt
28.03.2023 - 11.04.2023Dölj alla tidpunkter
Tis 28.03.2023 18:00-20:30
Vuxeninstitutet - Grupprum Alice
Tis 04.04.2023 18:00-20:30
Vuxeninstitutet - Grupprum Alice
Tis 11.04.2023 18:00-19:00
Vuxeninstitutet - Korsholmssalen
Vuxeninstitutet - Grupprum Alice
Tis 04.04.2023 18:00-20:30
Vuxeninstitutet - Grupprum Alice
Tis 11.04.2023 18:00-19:00
Vuxeninstitutet - Korsholmssalen
Plats
Vuxeninstitutet - Grupprum AliceSkolvägen 1, 65610 Korsholm
Vuxeninstitutet - Korsholmssalen
Skolvägen 1, 65610 Korsholm