Blommor i akvarell - Onlinekurs

Free spots

Yes

Price

31,00 €

För dig som redan är bekant med grundteknikerna i akvarellmålning. Vi fördjupar oss stegvis genom att öva med skiktmåleri, luftperspektiv och volym i en bild. Vi undersöker mellanrumsformer, färgvibrationer, detaljer, kontraster på blommor, komposition och rytm och avslutar med en hel blombukett. Vi träffas på distans via plattformen Zoom. Du behöver akvarellfärger, akvarellpenslar och akvarellpapper. Information om material: www.yaroshik.art

 

 

 

Konstnär: Victoria Yaroshik

 

Free spots

Yes

Course code

110303

Price

31,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Victoria Yaroshik

Dates

06.10.2022 - 15.12.2022

Thursday 18:00-19:45

Lessons: 23  (10 times)

Show all dates

Additional information

Kurstillfällena innehåller:
1. Planering och genomgång av uppgifter inför höstterminen. Information om Zoom och om distansundervisning. Om referensfotografier till lektioner. Om vår kommunikationskanal Padlet.com. Akvarellteknik - en våt teknik. "Vallmo".
2. Mellanrumsformer. Skiktmåleri för att skapa luftperspektiv och volym på en bild "Äppelträds blommor". Bakgrund och luftperspektiv, fortsättning med detaljer på en kvist. Till sist detaljer på blommor, ståndare.
3. Teckning av levande modell. Volymform i blommor. Kroki. Skiktmåleri. Att skissa med akvarell, hur skapa en dynamisk bild. Färgblandning - hur undvika smutsiga färger.
4. Akvarelltekniken vått på torrt. Färgvibrationer. Detaljer och kontrast på en Amaryllis.
5. Mellanrumsytor och former på en vit hyacint. Blandteknik. Komposition och rytm. Övning med många blad och olika färger.
6. Blombukett - Komposition och detaljer. Övning: "Liljekonvalj" med maskering.
7. Blandteknik "Blombukett i vas".

Location

Övriga - Web-based course
Online