Maksut

 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssin. Aikuisopisto laskuttaa kaikki kurssimaksut.

Aikuisopistossa järjestettävät luennot voidaan kuitenkin maksaa käteisellä tai pankkikortilla paikan päällä. Jos ilmoittaudut luennoille ilman käyttäjätiliä, eli teet ns. pikailmoittautumisen, suoritetaan maksu käteisellä tai pankkikortilla.

Kurssimaksuun ei yleensä sisälly materiaalikuluja, poikkeuksena on lasten kuvataidekoulu. Monilla kursseilla on lisämaksu materiaaleista tai oppikirjoista.

 

Alennukset

  • Työttömät saavat 25 % tietyistä kursseista esittämällä työvoimatoimiston asiakaskortin opiston kansliassa viimeistään kurssin alkaessa.

  • Opetushallinto on myöntänyt varoja, joilla eläkeläiset, 63-vuotta täyttäneet, työttömät, maahanmuuttajat, henkilöt joilla on oppimisvaikeuksia tai lyhyt pohjakoulutus voivat anoa 25 % alennusta tietotekniikan, liikunnan, kielten, kädentaitojen, kuvataiteen ja musiikkiryhmien kurssimaksuista. Alennus koskee yhtä kurssia/henkilö/lukukausi. Alennuksia myönnetään niin kauan kuin määrärahat riittävät.

  • Eläkeläiset!
    Kunta panostaa erityisesti senioreihin ja heidän IT-osaamiseensa. Siksi aikuisopisto voi tarjota kaikille Mustasaaressa asuville eläkeläisille mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi yhdelle vapaavalintaiselle IT-kurssille/lukukausi/henkilö.
    Ilmoittaudu juuri sinulle sopivalle IT-kurssille ja ota yhteyttä kansliaan saadaksesi tämän ilmaisetuuden!
    (Etu ei koske kurssia ”IT kuten haluat”).

Alennusta ei saa automaattisesti, vaan se täytyy anoa joko sähköisen kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai kansliasta (esim. puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisella käynnillä) viimeistään kurssin alkaessa.

Alennusta ei myönnetä enää laskun lähettämisen jälkeen. Huom! Merkintä nettisivuille kohtaan “työtön” tai “eläkeläinen” ei sinänsä oikeuta alennukseen, vaan sitä käytetään ainoastaan tilastointiin.