Aikuisopiston kurssit siirtyvät nyt tauolle lokakuun loppuun asti tai jatkuvat etäkursseina. Tämä johtuu siitä, että koronatartunnat alueellamme ovat lisääntyneet.
Opettajasi ottaa sinuun yhteyttä, jos kurssisi jatkuu etänä. Jos kurssi keskeytyy, saat ilmoituksen kurssin siirtymisestä tauolle. Toivomme, että kurssiasi voidaan jatkaa taas marraskuun alusta. Pyrimme myös siihen, että menetetyt tunnit voidaan pitää myöhemmin.

Olemme pahoillamme muutoksesta, mutta meistä on tärkeää toimia vastuullisesti, koska tartuntatilanne on nyt selvästi huonontunut. Syysloma 14.-18.10.

Syyslomalla ei ole opetusta ja toimisto on kiinni.


 

Vaasan sairaanhoitopiiri antaa vahvan suosituksen Pohjanmaan alueen asukkaille käyttää kasvomaskia aina asioidessa julkisissa tiloissa kodin ulkopuolella. Suuria väkijoukkoja on syytä välttää ja toisiin ihmisiin tulee pyrkiä pitämään riittävä 1–2 metrin suojaetäisyys. 

Mustasaaren aikuisopisto noudattaa suositusta kasvomaskin käytöstä. Pyydämmekin kaikkia kurssilaisia ottamaan mukaan oman kasvomaskin. On myöskin tärkeää pysyä kotona, jos vähänkään ilmenee hengitystieoireita. 

Lisätietoja: https://www.vaasankeskussairaala.fi/potilaille/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/hengityssuojainten-kaytosta-vahva-suositus/


 

Jokaiselle jotakin!
 

Syksyn kurssit löydät täältä.

Aikuisopisto noudattaa voimassaolevia suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta, jotta kurssisyksysi on turvallinen ja viihtyisä. Kehotamme kaikkia pitämään vähintään 1 metrin turvavälin muihin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytä käsidesinfiointiainetta.

Älä osallistu lähiopetukseen, jos vähänkään tunnet olevasi sairas, tai olet palannut ulkomaanmatkalta viimeisen 14 päivän aikana.

Liikuntakurssilaisten tulisi käyttää omia jumppa-/joogamattoja ja omia liikuntavälineitä opettajan ohjeiden mukaan.

 


SYKSYN OPINTO-OHJELMA!

Aikuisopisto

Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!

instagram svart    f svart         #mustasaarenaikuisopisto

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!