Jokaiselle jotakin!
 

Syksyn kurssit löydät täältä.

Painettu opinto-ohjelma jaetaan kaikkiin Mustasaaren talouksiin torstaina 13.8. ja ilmoittautuminen alkaa 19.8. klo 17.00. Voit ilmoittautua kursseille täällä verkkosivuillamme tai puhelimitse (06) 327 7266.

Aikuisopisto noudattaa voimassaolevia suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta, jotta kurssisyksysi on turvallinen ja viihtyisä. Kehotamme kaikkia pitämään vähintään 1 metrin turvavälin muihin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytä käsidesinfiointiainetta.

Älä osallistu lähiopetukseen, jos vähänkään tunnet olevasi sairas, tai olet palannut ulkomaanmatkalta viimeisen 14 päivän aikana.

Liikuntakurssilaisten tulisi käyttää omia jumppa-/joogamattoja ja omia liikuntavälineitä opettajan ohjeiden mukaan.

 

Keskeytyikö kurssisi ja olit jo ehtinyt maksaa kurssimaksun?
Lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan. Tulet kuitenkin saamaan korvauksen, jonka voi käyttää syyslukukaudella 2020. Olemme sinuun yhteydessä.

 


SYKSYN OPINTO-OHJELMA!

Aikuisopisto

Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!