Aikuisopisto noudattaa voimassaolevia rajoituksia enintään 10 henkilön ryhmäkoosta (9 + opettaja). Niinpä pienennämme tulevien kurssien ryhmäkokoja toistaiseksi. Jo alkaneilla kursseilla, joilla on enemmän kuin 9 osallistujaa, jaamme tilapäisesti ryhmän kahtia erityisjärjestelyin, tai hätätapauksessa vain 9 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Tästä ilmoitetaan erikseen asianosaisille. Liikunta-, jooga- ja tanssikurssit alkavat helmikuussa.  Haluamme myös muistuttaa kasvosuojusten/visiirien käytön tärkeydestä, sekä hyvästä käsihygieniasta!

 


Kurssi-ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kevään uusille kursseille verkkosivujemme kautta tai soittamalla puh. (06) 327 7266 ma-ti klo 10-16 tai ke-pe klo 9-16.


 

Jokaiselle jotakin!
 

Löydät kurssimme ja luentomme täältä

Aikuisopisto noudattaa voimassaolevia suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta, jotta osallistumisesi kursseille on turvallista ja viihtyisää. Kehotamme kaikkia pitämään vähintään 1-2 metrin turvavälin muihin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Käytä käsidesinfiointiainetta, jos käsienpesumahdollisuutta ei ole. 

Haluamme muistuttaa, että on jatkossakin erityisen tärkeää, että kaikki käyttävät kasvosuojusta. 

Suositus kasvosuojusten käytöstä on voimassa 31.3.2021 saakka. 

Älä osallistu lähiopetukseen, jos vähänkään tunnet olevasi sairas, tai olet palannut ulkomaanmatkalta viimeisen 14 päivän aikana. 

Liikuntakurssilaisten tulisi käyttää omia jumppa-/joogamattoja ja omia liikuntavälineitä opettajan ohjeistuksen mukaisesti. 


KEVÄÄN OPINTO-OHJELMA!

instagram svart    f svart         #mustasaarenaikuisopisto

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!