Kuvataidekoulu ja käsityökoulu

Kuvataidekoulu ja käsityökoulu

2024-2025

 

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI

 

Opinto-ohjelma

 

 


Aikuisopisto noudattaa vallitsevia suosituksia etäisyyksistä ja hygieniasta, jotta kurssisi sujuisi turvallisesti ja mukavasti. Pyydämmekin kaikkia huomioimaan turvalliset välimatkat toisiin ja pesemään kädet huolellisesti ja usein. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytä käsidesiä.

Jos tunnet itsesi vähänkään sairaaksi, ei sinun tule osallistua lähiopetukseen.


Mustasaaren aikuisopisto on kaksikielinen opisto ja se heijastuu ja rikastuttaa toimintaamme monin tavoin. Tarjoamme kursseja suomeksi ja ruotsiksi, mutta yhä enenevässä määrin myös kaksikielisiä kursseja silloin kuin se on tarkoituksenmukaista ja kun kurssinohjaaja taitaa molemmat kielet, etenkin käytännön aineissa. Olemme huomanneet sen lisäävän kurssin arvoa meidän kurssilaisillemme – saadaan mahdollisuus kanssakäymiseen yli kielirajojen yhteisen mielenkiinnon puitteissa ja samalla myös laajempi perspektiivi sekä kulttuurisesti, kielellisesti, että sosiaalisesti. On yhä tavallisempaa, että kursseille osallistutaan kurssikielestä riippumatta – ts. ruotsinkieliset osallistuvat suomenkielisille kursseille ja päinvastoin – sillä aine houkuttelee tai pätevä ja pidetty kurssinohjaaja/luennoitsija. 
Toivottavasti löydät jotain, joka kiinnostaa juuri sinua. Tervetuloa kurssille!


Eläkeläiset!

Osallistukaa maksuttomalle vapaavalintaiselle IT-kurssille.

Kunta tukee mustasaarelaisten eläkeläisten IT-taitoja tarjoamalla yhden maksuttoman IT-kurssin lukukaudessa. Vaihtoehtoisesti voi valita 50 % alennuksen yksilölliseen kurssiin ”IT kuten haluat”, tai saada 1-3 IT-klinikka-aikaa maksutta.

Ilmoittaudu sopivalle IT-kurssille ja ota yhteyttä kansliaan anoaksesi tätä etuutta.