Peruutus

 

Jos et pääse tulemaan kurssille jolle olet ilmoittautunut, muista perua se ajoissa! Viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista voit  perua maksutta! 
Jos perut ennen toista kurssikertaa, joudut maksamaan puolet kurssimaksusta, kuitenkin enintään 10 €. 
Lyhytkurssi (1-10h tai viikonloppukurssi) täytyy perua viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista, tämän jälkeen lasku tulee kokonaisuudessaan. 
Osallistumisen peruminen tapahtuu aina opiston kanslian kautta. Kurssipaikan perumista ei voi tehdä opettajalle. Kurssille tulematta jättäminen ja maksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruuttamattomista kursseista opisto laskuttaa 
koko kurssimaksun. 

Jos et pääse tulemaan kurssille jolle olet ilmoittautunut, muista perua se ajoissa!
Viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista voit perua maksutta! Jos perut ennen toista kurssikertaa, joudut maksamaan puolet kurssimaksusta, kuitenkin enintään 10 €.
Lyhytkurssi (1-10h tai viikonloppukurssi) täytyy perua viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista, tämän jälkeen lasku tulee kokonaisuudessaan.

Osallistumisen peruminen tapahtuu aina opiston kanslian kautta.
Kurssipaikka lasketaan perutuksi siitä päivästä, jolloin ilmoitus tulee kansliaan. Peruuttamattomista kursseista opisto laskuttaa koko kurssimaksun.

Huomioi, että jos kurssilla on sekä syys-, että kevätlukukauden kurssipäivät (=lukuvuosikurssi), ilmoittautuminen on automaattisesti molemmille lukukausille. Jos haluat perua paikkasi syyslukukauden loputtua, täytyy sinun ilmoittaa siitä kansliaan ennen kevätlukukauden alkua.