Fortsättningskurs i Tecken som stöd - Onlinekurs

Lediga platser

Nej

Kursavgift

33,00 €

Fortsättningskurs på nätet i Tecken som stöd. För dig som redan kan teckna t.ex. äta, dricka, glad, ledsen, tack, förlåt, hund, katt, jacka, skor, morgon, kväll, potatis och korv. Vi träffas i Zoom under tolv torsdagskvällar, repeterar grunderna och lär oss fler tecken ur olika ämnesområden. Vi övar tecknen med berättande, dialog, sagor, sånger och ramsor. Kursmaterialet skickas till din e-post.

Den som vill kan få kursen bedömd och validerad till 1 sp och registrerad i informationsresursen Koski. Då ingår förutom 24h ledd undervisning även 3h eget arbete. En samtyckesblankett bör fyllas i för den som väljer validering. 

 

Lediga platser

Nej

Kurskod

129911

Kursavgift

33,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Hannele Rabb

Tidpunkt

12.09.2024 - 05.12.2024

Torsdag 19:00-20:30

Lektioner: 24  (12 ggr)

Visa alla tidpunkter

Tilläggsinformation

För att få kursen bedömd och validerad (1 sp) tillkommer 3 h eget arbete. Den studerande skriver en enkel saga baserad på tecken som hen lärt sig under kursen och övar att teckna sagan. Den studerande tecknar sagan under en 15 min. enskild träff med läraren i Zoom. Bedömningsskalan är godkänd / underkänd. För bedömningen godkänd krävs även 75 % närvaro i den ledda undervisningen.

Plats

Korsholm - Online
Via nätet