Stage fighting

Free spots

Yes

Price

20,00 €

Välkommen på introduktionsworkshop i Stage Fighting! Under två intensiva och actionfyllda dagar kommer du att få lära dig grunderna i scenkamp, en konstform som kombinerar dramatik och kampteknik på ett säkert sätt. Vi övar olika slag och grepp som ser trovärdiga ut utan att vara farliga på riktigt. Du får också lära dig tekniker för att falla och parera slag. Oavsett om du är en teaterentusiast eller bara älskar att prova nya saker, kommer denna workshop att vara något för dig.
Minimiålder är 13 år. 
Du behöver ha med mjuka kläder, vattenflaska och solskydd.

Kursen ordas i samarbete med Korsholms Teater r.f. Kursledare är Jakob Johansson, skådespelare specialiserad på fysisk teater. Jakob har många års erfarenhet av att undervisa stage fighting och koreografera kampscener för både professionella och amatörteaterproduktioner.

OBS! Anmälan görs till Korsholms vuxeninstitut: vuxeninstitutet.korsholm.fi 

För mera info eller förfrågningar angående lägren, vänligen kontakta Korsholms Teaters Lina Johansson (lina@korsholmsteater.fi). Korsholms Teater bjuder alla deltagare på ett litet mellanmål under dagen, meddela eventuella dieter till Lina. Teatern står också för ett begränsat antal frielevsplatser.

 

Free spots

Yes

Course code

110204

Price

20,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Jakob Johansson, Lina Johansson

Dates

24.07.2024 - 25.07.2024

Wednesday 10:00-14:00
Thursday 10:00-14:00

Lessons: 10  (2 times)

Location

Övriga - Båskasvallen
Veikarsvägen 643, 66520 Veikkaala