Stage fighting

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Välkommen på introduktionsworkshop i Stage Fighting! Under två intensiva och actionfyllda dagar kommer du att få lära dig grunderna i scenkamp, en konstform som kombinerar dramatik och kampteknik på ett säkert sätt. Vi övar olika slag och grepp som ser trovärdiga ut utan att vara farliga på riktigt. Du får också lära dig tekniker för att falla och parera slag. Oavsett om du är en teaterentusiast eller bara älskar att prova nya saker, kommer denna workshop att vara något för dig.
Minimiålder är 13 år. 
Du behöver ha med mjuka kläder, vattenflaska och solskydd.

Kursen ordas i samarbete med Korsholms Teater r.f. Kursledare är Jakob Johansson, skådespelare specialiserad på fysisk teater. Jakob har många års erfarenhet av att undervisa stage fighting och koreografera kampscener för både professionella och amatörteaterproduktioner.

OBS! Sista anmälningsdag är 16.6. Anmälan görs till Korsholms vuxeninstitut: vuxeninstitutet.korsholm.fi 

För mera info eller förfrågningar angående lägren, vänligen kontakta Korsholms Teaters Lina Johansson (lina@korsholmsteater.fi). Korsholms Teater bjuder alla deltagare på ett litet mellanmål under dagen, meddela eventuella dieter till Lina. Teatern står också för ett begränsat antal frielevsplatser.

 

Lediga platser

Ja

Kurskod

110204

Kursavgift

20,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Jakob Johansson, Lina Johansson

Tidpunkt

24.07.2024 - 25.07.2024

Onsdag 10:00-14:00
Torsdag 10:00-14:00

Lektioner: 10  (2 ggr)

Plats

Korsholm - Båskasvallen
Veikarsvägen 643, 66520 Veikars