Stage fighting

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

20,00 €

Välkommen på introduktionsworkshop i Stage Fighting! Under två intensiva och actionfyllda dagar kommer du att få lära dig grunderna i scenkamp, en konstform som kombinerar dramatik och kampteknik på ett säkert sätt. Vi övar olika slag och grepp som ser trovärdiga ut utan att vara farliga på riktigt. Du får också lära dig tekniker för att falla och parera slag. Oavsett om du är en teaterentusiast eller bara älskar att prova nya saker, kommer denna workshop att vara något för dig.
Minimiålder är 13 år. 
Du behöver ha med mjuka kläder, vattenflaska och solskydd.

Kursen ordas i samarbete med Korsholms Teater r.f. Kursledare är Jakob Johansson, skådespelare specialiserad på fysisk teater. Jakob har många års erfarenhet av att undervisa stage fighting och koreografera kampscener för både professionella och amatörteaterproduktioner.

OBS! Anmälan görs till Korsholms vuxeninstitut: vuxeninstitutet.korsholm.fi 

För mera info eller förfrågningar angående lägren, vänligen kontakta Korsholms Teaters Lina Johansson (lina@korsholmsteater.fi). Korsholms Teater bjuder alla deltagare på ett litet mellanmål under dagen, meddela eventuella dieter till Lina. Teatern står också för ett begränsat antal frielevsplatser.

 

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

110204

Kurssimaksu

20,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Jakob Johansson, Lina Johansson

Aika

24.07.2024 - 25.07.2024

Keskiviikko 10:00-14:00
Torstai 10:00-14:00

Oppitunteja: 10  (2 krt)

Paikka

Mustasaari - Båskasvallen
Veikkaalantie 643, 66520 Veikkaala